• SRT

    Spiritual Respons Therapy (SRT) är en metod för utforskning av det undermedvetna för att hitta och upplösa våra inre blockeringar och ersätta dem med positiva idéer och övertygelser. SRT är ett kraftfullt, noggrant och så gott som smärtfritt sätt att utforska vad som håller oss tillbaka i livet. Denna utforskning av vårt undermedvetna görs med hjälp av ens högre vägledning (Ditt Högre Jag).

    Genom att kombinera muskelrespons med ett set speciellt utformade kartor, utforskar SRT negativa energier från tidigare liv, från tidig barndom samt undermedvetna blockeringar och negativa själsprogrammeringar. När de väl definierats kan de frigöras från det undermedvetna och ersättas med positiv energi, vilket gör det möjligt för oss att leva våra liv mer fritt. Dessa oharmoniska energier kan vara orsak till många av våra kroppsliga problem. De kan blockera positiva relationer, vårt välstånd samt vara orsaken till många andra problem i våra liv.

    SRT är en ny pionjärisk metod för själslig healing. Den introducerades, utvecklades och står under ständig utveckling av Robert Detzler.

    För mer information om metoden se: www.spiritualrespons.com

    Lärare för SRT-metoden i Sverige: Irenka Herbert www.srthealing.co.uk www.spiritualresopnsetherapy.org.uk