• Referenser

  ”Jag skulle inte tveka att söka upp Hälsokällan, om jag åter skulle behöva hjälp. Maria är förstående, kunnig och en härlig människa, som gör allt för att du ska veta vad som behövs för att må bra, samt behandlar det ”onda”. Blandning av teknik och kunskap gillar jag. Här får du hjälp!”

  Lena Evald, Metaforen


  ”Jag är en 55 årig kvinna som för ett par år sedan drabbades av borrelia. Som följd av detta fick jag värk i hela kroppen som inte ville släppa. Jag fick då prova på en sciobehandling hos Maria på Hälsokällan. Redan efter första behandlingen märkte jag en viss förändring och efter fyra behandlingar var värken borta. Jag upplevde även det som att jag blev piggare och fick mer energi av behandlingarna. Har därefter provat på zonterapi på Hälsokällan och hade samma positiva upplevelse av denna behandlingen, kände mej pigg och fick energi. Jag kan därför varmt rekommendera en behandling av Maria på Hälsokällan.”

  Pia


  ”Sommaren 2009 fick jag intensiva smärtor i bröstryggen. Vad smärtorna berodde på var oklart men de var värst när jag låg ner. Detta gjorde det omöjligt för mig att sova. Jag provade först lite olika smärtstillande tabletter och krämer utan att få nämnvärd effekt av dessa. Efter en behandling med frekvensapparatur kunde jag sova större delen av natten direkt efteråt. Jag fick ytterligare 2 behandlingar innan jag var helt besvärsfri.”

  Lars, 46 år


  ”Efter en operation i foten fick jag resistenta bakterier i operationssåret. Under en period på närmare tre månader fick jag flera antibiotikakurer, antibiotikadropp och mängder av omläggningar utan att såret läkte eller slutade att vara sig. Det blev bara värre! Jag hörde talas om frekvensmedicin av en bekant och bestämde mig för att prova, trots att jag var skeptisk. Efter tre behandlingar med SCIO var såret i stort sett läkt och infektionen borta!”

  Sten


  ”Jag är en kvinna på 43 år som plötsligt en dag för två år sedan inte kunde ta mig ur min säng. Jag lider av utmattningsdepression. Jag ser nu ljuset i tunneln men det har tagit lång tid. Det som har hjälpt mig mest är absolut frekvensmedicinen. Jag känner att behandlingarna ger mig energi. Dessutom får jag hjälp med näringstillskott av olika slag som min kropp behöver och undan för undan blir jag starkare. Något annat jag får av Maria är empati och förståelse för min situation, vilket betyder oerhört mycket.”

  Eva